Zilver voor Rick Sonnema en Brons voor Jesse Smeets in Luik

Vanochtend vertrokken de leden al vroeg naar het Belgische Luik. Mandy, Demi, Renske, Eva, Jesse, Rick Voets, Gilano en Rick Sonnema kwamen uit voor Karate-Do Academie Itosu op dit internationale toernooi.

Mandy van Vught verloor bij de meiden 8-9 jaar helaas in de eerste ronde waardoor ze op haar eerste internationale avontuur helaas geen medaille kon meenemen.

Demi Schoenmakers verloor bij de categorie meiden 12-13 jaar helaas net voor de halve finale van Duitsland. Daarvoor had ze haar tegenstandster uit Engeland al wel overtuigend verslagen!

Renske en Eva deden mee in de categorie dames 16/17 jaar. Waar Renske haar eerste ronde verloor, verloor Eva in de halve finale. In de herkansing moesten Eva en Renske genoegen nemen met een 5e plaats. In de open categorie kwamen beide dames helaas ook niet tot een podiumplaats.

Jesse Smeets verloor in de tweede ronde van Indonesiƫ maar wist zich in de categorie 16/17jaar terug te knokken tot een 3e plaats.

Gilano van Drunen, Rick Sonnema en Rick Voets deden bij de 18+ heren mee. Gilano en Rick Voets verloren helaas hun eerste ronde en hadden geen herkansing. Rick Sonnema was goed op stoom en bereikte de finale in deze zware categorie. De finale ging helaas nipt met 3-2 verloren maar Rick mag tevreden terugkijken op deze tweede plaats.

Gilano herpakte zich goed en kwam in de open categorie nog knap tot een 5e plaats!

Iedereen heeft hard gewerkt vandaag, Jesse en Rick van harte gefeliciteerd namens Karate-Do Academie Itosu.