Rick Sonnema zilver op internationaler WW cup in Duitsland

Vandaag heeft de internationale wedstrijdselectie van Itosu deelgenomen aan de internationaler WW cup in het Duitse Puderbach.
De senioren heren en dames begonnen al vroeg aan hun poule. Om half negen was het de beurt aan Gilano van Drunen, Rick Voets en Rick Sonnema voor de heren en Renske Voets voor de dames.
Waar Gilano van Drunen helaas in de eerste ronde verloor, kwam de tegenstander van Rick Voets niet opdagen maar in de tweede ronde verloor Rick Voets ook en hij had helaas net als Gilano geen herkansing.
Op de andere mat wist Rick Sonnema alle 4 zijn rondes winnend af te sluiten en zodoende een plaats in de finale te bemachtigen. In de finale verloor Rick helaas met 4-1 maar kan toch een hele mooie 2e plaats bijschrijven.
Renske Voets die bij de vrouwen senioren als enige voor Itosu meedeed verloor helaas en had ook geen herkansing meer.
Na de senioren mocht Renske nog aantreden in de categorie 16/17 jaar maar ook hier verloor Renske van de uiteindelijke finaliste waardoor ze deze keer wel herkansing had. Helaas ging ook deze partij verloren met 3-2.
In de categorie 14/15 jaar stond Eva van der Velden namens Itosu op de mat. Eva verloor haar eerste ronde van de uiteindelijke finalist waardoor ze een herkansing had. Deze verloor ze met 3-2.

Alle deelnemers hebben goed gewerkt vandaag en mogen zich gaan opmaken voor de volgende toernooien.
Rick Sonnema van harte gefeliciteerd namens Karate-do Academie Itosu!