Podiumplaatsen Karateka`s Itosu tijdens Open Nederlandse Kampioenschappen Jeugd in Almere.

Vandaag deden vier deelnemers van Karate-do Academie Itosu mee aan de Open Nederlandse Kampioenschappen Jeugd in Almere.

Voor Itosu een 100 procent score vandaag!
In de categorie -12 jaar jongens veroverde Benaya Bagdja een mooie derde plaats. Hij verloor in zijn poule van de uiteindelijke kampioen waardoor Benaya naar de herkansing kon om vandaar uit het brons mee te nemen.
Bij de meisjes -14 jaar verloor Demi Schoenmakers net voor de poule finale maar mocht in de herkansing nog eens laten zien wat zij allemaal kon. Ook Demi veroverde hier het brons en kan tevreden terug kijken op een mooi geslaagd toernooi.
Eva van der Velden kwam uit in de categorie meisjes junioren hier verloor zij helaas net de finale met 2-3 waardoor ze genoegen moest nemen met het zilver. Maar ook voor Eva een mooie prestatie.
Als laatste was het aan Jesse Smeets die in de categorie junioren jongens ook tot de finale wist door te dringen maar helaas ook hij verloor deze finale waardoor ook Jesse met het zilver naar huis ging.

Goede prestaties geleverd en natuurlijk een goede voorbereiding voor de Nederlandse kampioenschappen jeugd op 24 november aanstaande.

Alle vier van harte gefeliciteerd!