Podiumplaats voor Benaya Bagdja op Coupe de Kayl

Verslag van Benaya:

Dit weekend ging ik Benaya Bagdja naar Luxemburg voor het Kata toernooi Coupe de Kayl. Ik overnachtte in een hotel waar ik ook nog veel heb kunnen trainen. Voordat ik naar de sporthal ging ben ik nog even gaan fitnessen met mijn vader. Het was 30 min rijden om naar de sporthal te gaan, uiteindelijk was ik aangekomen bij de sporthal. Het was een kleine sporthal, maar het was wel een groot internationale wedstrijd. Mijn categorie begon om 10:05 . In de eerste ronde liep ik Bassai Dai waarmee ik met 5-0 had gewonnen. In de tweede ronde had ik net verloren met 3-2 ik liep deze ronde Kanku Dai. Mijn tegenstander waarvan ik had verloren ging gelukkig naar de finale, dus ik kreeg een herkansing. In de derde ronde liep ik voor de eerste keer Jion, dat lukte goed en ik won met 5-0. In de laatste ronde liep ik Kanku Dai en daarmee heb ik met 5-0 gewonnen. Hiermee heb ik mijn derde plaats verdiend!

Namens Karate-do Academie Itosu van harte gefeliciteerd Benaya. En ook knap dat je een mooi verslag hebt gemaakt.