Karateka’s Itosu actief in Den Bosch en Puderbach

Vandaag met drie karateka’s naar de WW cup in Puderbach (Duitsland) geweest. Jesse Smeets, Eva van der Velden en Demi Schoenmakers deden mee aan dit zware toernooi wat als meetmoment was aangeduid door de KBN. Jesse won twee partijen maar verloor zijn derde. Zijn tegenstander verloor de volgende ronde waardoor Jesse geen herkansing meer had. Eva won twee rondes en verloor daarna van de poule winnaar en mocht voor de derde plaats terug komen. Maar helaas verloor ze deze nipt en werd ze vijfde. Demi won haar eerste partij en verloor haar tweede en doordat haar tegenstander ook verloor in de volgende ronde had ook Demi helaas geen herkansing. Jesse draaide voor Nederland ook mee in het team en samen met Boyd van leeuwen en Daan Hijmans-Vissers haalden zij het goud binnen.

In Den Bosch was het voor Benaya Bagdja, Mandy van Vught en Rick Sonnema aantreden op het 2e Strive and struggle open cup toernooi. Mandy was als eerste aan de beurt en door al haar voorrondes te winnen bereikte ze overtuigend de finale. Helaas verloor ze deze en werd zij verdiend 2e.
Benaya wist de finale te bereiken en deze ook winnend af te sluiten. Dus een mooie eerste plaats voor Benaya.
Rick Sonnema deed mee in 2 categorie├źn. En wist hier in beide categorieen het hoogste podium te behalen. Wat beloond werd met een keer van 1 meter hoog.

Namens itosu van harte gefeliciteerd met jullie prestaties!