2x Goud en 2x Zilver voor Karate-do Academie Itosu

Vandaag stond in Roosendaal de Open West Brabantse op het programma. Een deel van de Itosu wedstrijdselectie heeft hieraan deelgenomen.

Mandy van Vught stond als eerste op de mat namens Itosu. Haar eerste ronde won ze met 2-1. Met dezelfde uitslag verloor ze helaas haar tweede ronde. Haar tegenstander haalde de finale niet waardoor Mandy geen recht had op een herkansing. Helaas, maar wel een goed leermoment.

Benaya Bagdja was ondertussen ook bezig in zijn categorie. Door alle voorrondes winnend door te komen stond hij in de finale. Ook deze won Benaya overtuigend waardoor hij een mooie 1e plaats mee naar huis mocht nemen.

Demi Schoenmakers was goed bezig in haar voorrondes en haalde knap de finale in haar categorie. In de finale kwam ze helaas net te kort, maar met deze 2e plaats mag Demi zeker tevreden zijn.

Ook Eva van der Velden begon goed aan haar seizoen en wist haar voorrondes overtuigend winnend af te sluiten. In een mooie finale kwam Eva helaas nipt te kort, ze verloor met 3 tegen 2 en werd 2e.

Rick Sonnema had een round Robin systeem. Dat betekend dat je het tegen elke tegenstander moet opnemen. Degene met de meeste overwinningen wint. Met slechts 1 vlag tegen in 4 wedstrijden wist Rick zeer overtuigend het goud te behalen vandaag.

Mandy, Demi, Benaya, Eva en Rick hebben zich goed ingezet vandaag. Van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten namens Karate-do Academie Itosu.