12e Itosu Open

De 12e Itosu Kata Open 2017 zit er weer op en we kunnen terugkijken op een zeer geslaagd toernooi.
In de ochtend waren de eerste de categorieën aan de beurt om hun kata te tonen aan de scheidsrechters. Als eerste kwamen onze kleinsten aan bod vanaf de leeftijd van 6 jaar. Het blijft mooi om al deze stralende gezichten te zien, vooral natuurlijk op het podium. Later in de ochtend kwamen de wat grotere karateka’s en de categorie 35+ aan bod en na de lunch was het de beurt aan de hogere categorieën waarin ook de meetmomenten van de KBN plaatsvonden.

Fotografe Desiree Mertens heeft de gehele dag de diverse karateka`s gefotografeerd. Deze wederom hele mooie foto`s zijn te bekijken via de link hieronder.  

Karate-do Academie Itosu wil alle deelnemers, coaches, familie en vrienden die geweest zijn bedanken voor deze mooie dag. Een bijzonder bedankje gaat uit naar alle vrijwilligers die klaar gestaan hebben om de deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen. Zonder hen zou dit toernooi niet mogelijk geweest zijn. Ook een bedankje aan onze sponsor KOkarate en vertegenwoordiger Marco Tramonte die dit jaar weer een mooie tas verloot onder degene die het formuliertje hebben ingevuld.

Namens Karate-do Academie Itosu bedankt voor deze fijne en mooie dag.


Bekijk hier de Podiumfoto’s van het 12e Itosu Open
Bekijk hier de foto’s van het ochtendprogramma
Bekijk hier de foto’s van het middagprogramma

Klik hier voor de prestaties van de deelnemers van Karate-do Academie Itosu
De foto’s van de Itosu-deelnemers zijn te bekijken in onze Galerij

12e Itosu Open in het nieuws:
http://waalwijk.nieuws.nl/sport/20170212/12e-itosu-kata-open-wederom-groot-succes/